Wat ik doe

Hoe kan ik helpen?

De gelddokter (alias voor Oeds-Jan Postma) helpt mensen om gelukkig te worden van geld. Dat doe ik op zeer verschillende manieren. Dat houdt het leuk.

Zo geef ik regelmatig lezingen en workshops. Met een lengte van 30 minuten tot een hele dag. Over hoe je gelukkig wordt van geld. Wil je mij meteen boeken of meer weten? Aanvragen kan met het contactformulier. Bellen of mailen mag ook.

Daarnaast geef ik persoonlijk advies over geld en vermogensopbouw. Door het maken van financiele planningen, asset-allocatie en beleggingsgadvies. Mijn adviezen hebben mensen letterlijk tonnen opgeleverd.

En niet te vergeten schrijf ik over geld. Mijn boek ‘Miljonair met met een gewone baan’ kun je hier bestellen voor slechts € 16,50. Een aantal artikelen kun je hier gratis lezen.

De leveringsvoorwaarden vind je hier: algemene voorwaarden

 

 

Geld hoeft niet saai te zijn

Er zijn al genoeg  saaie verhalen over geld. Vaak geschreven vanuit een fiscaal oogpunt. Met langdradige verhandelingen over hoe je slim met boxen schuift of wie de beste polisvoorwaarden heeft. Dat soort zaken. Er zijn ook meer dan genoeg boeken met tips over hoe je een paar euros bespaart door theezakjes opnieuw te gebruiken.

Niet alleen super-saai, maar erger nog: Het is allemaal ‘penny-wise’ en het lezen ervan zal je financiele gezond nauwelijks verbeteren.

De gelddokter laat je financieel ‘omdenken’. Echt anders kijken naar geld en naar je eigen psyche. Zodat jij betere keuzes gaat maken. Keuzes die leiden tot meer geld, maar –veel belangrijker- tot meer geluk. En dat op leuke, praktische manier. Die voor iedereen te doen is.

Uiteindelijk is geld ook maar een middel. Maar wel een heel mooi middel. Het allermooiste dat ik ken.